KADETI 5. V DRŽAVI – ČESTITAMO!

Dne, 27.5.2018, so se naši kadeti še zadnjič v letošnji dolgi ter naporni sezoni odpravili na turnir v Hoče, kjer so se pomerili za mesta od 5-8 v državi. Po 1. mestu po rednem delu tekmovanja, smo po tihoma upali, da se bomo danes odpravili na zaključni turnir najboljših 4 ekip v Sloveniji, vendar igra naših fantov v odločilnem turnirju dne 13.5. ni najbolje stekla. Je pa bila igra na današnjem turnirju na mnogo višjem nivoju. Naši fantje so se uspeli zbrati, in odigrati dve tekmi na visokem nivoju in si zagotoviti 5 mesto v državi, kar je res odličen rezultat za okrnjeno ekipo in fantje že komaj čakajo, da nas bodo drugo leto tako ponovno razveseljevali.

V prvi tekmi dneva so se pomerili proti vrstnikom iz Kanala in tekmo odlično odprli ter povedli 6:0. Do konca seta so nadzirali rezultat in 1. set pripeljali v svojo korist. Tudi v drugem setu so naši fantje ohranili visok nivo igre in tekmo mirno pripeljali do konca ter zmagali.

V drugi tekmi dneva so se naši fantje pomerili proti odbojkarjem iz Žužemberka, ki so premagali domačine iz Hoč. Tekma je odločala kdo bo zasedel končno 5 mesto v končni razvrstitvi. Naši fantje so ponovno silovito štartali v tekmo in set zmagali z rezultatom 25:14. V drugem setu so odbojkarji Žužemberka pokazali več odpora, vendar so naši fantje nadzorovali potek seta in se tako veselili še druge zmage in končnega 5. mesta.

Fantom iskreno čestitamo za enega največjih klubski uspehov ter se že veselimo naslednje sezone, kjer bomo nastopili tudi v članski kategoriji.

Igrali so: Jaka Jevšnik (C), Tim Strajnar, Lovro Lajkovič, Lovro Jarkovič, David Amadeus Turk, Uroš Štefanič, Andraž Štefanič, Enej Unetič.

Trener: Jernej Tomazin