PORAZ PROTI PORTOROŽU RAZBLINIL UPANJE NA 2. LIGO

OK_skupnačlani

Člani so v četrtek v domači dvorani odigrali zadnjo tekmo v letošnji sezoni, ki je odločala o prvem mestu v ligi. Naši fantje niso bili več odvisni samo od svojega rezultata, medtem ko bi Portorožanom zmaga prinesla že prvo mesto v ligi in uvrstitev v 2. ligo. Domača ekipa je začela odlično in brez težav osvojila prvi niz. V drugem se je gostujoča ekipa razigrala in po dobrem serviranju osvojila pomemben niz. Tretji niz se je na koncu izkazal kot odločilen. Naši so pred koncem še vodili na koncu pa nesrečno izgubili s 26:24 in s tem izgubili tudi vse možnosti za 1. mesto v ligi. V četrtem nizu so se gostje povsem sprostili in osvojili še tretjo točko, trener Boštjan Tomazin pa je dal priložnost vsem domačim odbojkarjem, da se predstavijo domači publiki, ki je skozi vso tekmo glasno spodbujala naše fante.

Čestitke vsem igralcem članske ekipe in trenerju, v dvorane jim je uspelo pripeljati veliko število ljudi, do zadnjega kola smo bili v borbi za prvo mesto, potencial ekipe je velik.

Ne moremo pa nikakor mimo naših navijačev. Vzdušje, ki so ga ustvarjali na vseh domačih tekmah, je bilo enkratno, kar povedo vse ekipe, ki so gostovale pri nas. Še enkrat hvala navijačem, veselimo se že naslednje sezone in domačih tekem.