ČLANI V BORBI ZA DRUGO LIGO DVAKRAT PORAŽENI

Člani so v borbi za uvrstitev v 2. ligo izgubili prvi dve srečanji. Že med tednom so gostovali v Mariboru, pri ekipi PRO Volley. Tekam je bila zelo izenačene, prvi niz so sicer gladko osvojili Mariborčani, naši so imeli precej težav z prilagoditvijo na dvorano, ki je bila nekoliko manjša, svetloba pa precej neprimerna. Drugi niz je pokazal, da smo enakovredni nasprotniki in ga dobili s 25:23. V tretjem so bili spet boljši domačini. V četrtem pa so naši vodili še z rezultatom 20:19, potem pa nesrečno izgubili 25:23 in tako srečanje s 3:1.

V soboto, 18. 4. 2015, so v Kostanjevici gostovali igralci Žužemberka. V Dolenjskem derbiju so bili boljši Žužemberčani in ugnali našo ekipo s 3:0. Veseli dejstvo, da si je tekmo ogledalo veliko število ljudi, organiziranim navijačem pa hvala za spodbujanje do konca tekme.

Možnosti za uvrstitev v 2. ligo so nekoliko manjše, vendar ob dobri igri in rezultatu je še vse mogoče. Naslednja tekma bo v sredo, 6. 5. 2015, ob 20. v Kostanjevici na Krki, zadnja, upajmo da odločilna, bo v soboto, 9. 5. 2015, v Žužemberku.