POMEMBNA ZMAGA ČLANOV PROTI LJUBLJANČANOM

Težko prigarana zmaga naših fantov v 15. krogu 3. lige za člane je še kako pomembna. S to zmago in dvema točkama ostajajo v boju za 2. mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije za uvrstitev v drugo ligo.

Tekma je postregla z vsem, kar lahko ta igra nudi. Igralci obeh ekip so bili zelo razigrani, željni zmage. Prvi niz so dobili gostje, ki so se veselili vsake točke posebej in se nenehno spodbujali. Naši fantje so se ob bučni podpori navijačev prebudili v drugem setu in ga dokaj gladko dobili z rezultatom 25:18. Najbolj izenačen in dramatičen je bil tretji niz, ko sta se ekipi nenehno izmenjevali v vodstvu. Ekipi sta imeli veliko zaključnih žog, več sreče so na koncu imeli Ljubljančani in zmagal z 31:29. V četrtem nizu so naši povedli pri deseti točki in vodstvo ohranili do konca. Peti niz je po seriji odličnih servisov kapetana Simona Koširja pripadel domači ekipi in tako končna zmaga z rezultatom 3:2. Tekma je trajala kar dve uri in pol, kar govori o veliki izenačenosti in borbenosti obeh ekip.

 

V naslednjem krogu fante čaka dvoboj z ekipo Portorož. Obe moštvi imata trenutno enako število osvojenih točk in zasedata drugo mesto. Tekma bo tako že pomembno odločala o končnem vrstnem redu, saj so do konca še trije krogi.